Hi, ik ben Youri Schultz

Mijn naam geeft vaak verwarring maar daardoor ook geregeld een opening tot een gesprek.

Wanneer kom je mij tegen?

Ik ben 1 maart 2022 bij ArboNext gestart als verzuimcoach en sinds augustus 2023 ben ik teamleider. Ik geef leiding aan de verzuimcoaches, re-integratieadviseurs en supportmedewerkers. Ik coach het team onder andere bij het opdoen van kennis, neem ze mee in diverse ontwikkelingen en begeleid ze in bepaalde dossiers en processen.

Achtergrond

Na bijna 13 jaar in de financiële dienstverlening gewerkt te hebben, heb ik de opleiding Regie Op Verzuim gedaan en sta ik sindsdien ingeschreven in het beroepenregister RSC. Daarna heb ik ervaring opgedaan als 2e spoor begeleider, proces casemanager en casemanager in taakdelegatie.

Hoe houd ik mezelf fit?

Ik boks 1-2 x per week en loop 1-2 x per week hard. Ik laat me bij het hardlopen niet tegen houden door het weer. Door te sporten kan ik mijn hoofd echt leeg maken. Het liefst ga ik vroeg in de ochtend hardlopen voordat iedereen wakker wordt, heerlijk die rust buiten en om vol energie de dag te beginnen.

Vrije tijd

Ik heb 3 zonen en de hele week staat in het teken van voetbaltrainingen en wedstrijden. Ik vind het belangrijk om langs de lijn te staan. Bij de jongste ben ik zelfs de voetbaltrainer van het team. Verder ga ik graag op pad met mijn gezin, de natuur in, een museum of een pretpark bezoeken. Ook ga ik graag met mijn vrienden op pad, samen een hapje eten, of naar een feestje of festival toe.

Verder ben ik altijd actief geweest als vrijwilliger. Op dit moment dus als voetbaltrainer en verder voor de basisschool waar mijn jongste kinderen nog op zitten, help ik mee aan de organisatie van diverse evenementen door het schooljaar heen. Daarnaast ben ik ook burgerhulpverlener.