Hi, ik ben Youri Schultz en versterk sinds 1 maart 2022 het ArboNext team als Verzuimcoach. Mijn naam geeft vaak verwarring maar daardoor ook geregeld een opening tot een gesprek.

Wanneer kom je mij tegen?

Zodra het tijd is om de probleemanalyse op te laten stellen neem ik contact op met de verzuimende werknemer. Ik luister naar de werknemer en aan de hand van ons gesprek stel ik een anamnese op, welke ik weer aan de bedrijfsarts voorleg waarna deze een probleemanalyse opstelt. Om de zoveel weken neem ik opnieuw contact op met de verzuimende werknemer om de voortgang in kaart te brengen, tot het moment dat de werknemer volledig hersteld is. De gesprekken voer ik uit onder taakdelegatie van de bedrijfsarts en we werken nauw samen met de bedrijfsarts. De bedrijfsarts blijft eindverantwoordelijk.

Achtergrond

Na bijna 13 jaar in de financiële dienstverlening gewerkt te hebben, heb ik de opleiding Regie Op Verzuim gedaan en sta ik sindsdien ingeschreven in het beroepenregister RSC. Daarna heb ik ervaring opgedaan als 2e spoor begeleider, proces casemanager en casemanager in taakdelegatie.

Hoe houd ik mijzelf fit?

Sinds de jongste ook naar school gaat, loop ik 2 tot 3 keer per week hard en 1x per week vind je me bij de bootcamp. Ik laat me niet tegen houden door het weer. Door te sporten kan ik mijn hoofd echt leeg maken. Het liefst ga ik vroeg in de ochtend voordat iedereen wakker wordt, heerlijk die rust buiten en om vol energie de dag te beginnen.

Vrije tijd

Ik heb 3 zonen en de hele week staat in het teken van voetbaltrainingen en wedstrijden. Ik vind het belangrijk om langs de lijn te staan. Met het gezin wandelen we geregeld in de natuur of bezoeken we een musea of doen iets anders leuks. Ik ga ook graag met mijn vrienden op pad, samen een hapje eten of naar een feestje of festival toe.

Verder ben ik altijd actief geweest als vrijwilliger. Op dit moment voornamelijk voor de basisschool waar mijn kinderen op school zitten.