Verzuimbegeleiding

Samenwerken om werknemers structureel inzetbaar te houden

Lang verzuim is vervelend voor je werknemer en kan hoge kosten met zich meebrengen. Daarom is het fijn voor de werknemer en voor jou als werkgever als verzuim snel, soepel en goed wordt opgelost. De juiste verzuimbegeleiding kan hierbij helpen. 

Verzuimbegeleiding is maatwerk 

Daarom bieden wij hulp aan bij het maken van een aanpak voor herstel en werkhervatting. Samen met jou, de werknemer en onze specialisten zorgen we ervoor dat de werknemer goede begeleiding krijgt tot herstel. En met een goed gevoel weer aan het werk kan. Bij ArboNext heb je altijd een vaste verzuimcoach en een vaste re-integratieadviseur die jou en je werknemer begeleiden tot een volledige en duurzame werkhervatting!

In 5 stappen van ziek naar beter 

  1. Je werknemer meldt zich ziek. 
  2. Binnen 5 werkdagen neemt een re-integratieadviseur van ArboNext contact op met werkgever. 
  3. De verzuimcoach neemt contact op met de werknemer, verzamelt informatie over de ziekmelding en geeft dit door aan de bedrijfsarts. 
  4. De verzuimcoach stelt een plan en advies op. Hierin staan de beperkingen en mogelijkheden rondom het herstel van de werknemer.  
  5. De re-integratieadviseur bespreekt het herstelplan met de werknemer en jou. Tussentijds houdt jullie vaste verzuimcoach en vaste re-integratieadviseur contact met jullie om het plan en de gezondheid van de werknemer te evalueren.  

De voordelen van onze verzuimbegeleiding 

  • Werknemers krijgen snel een gepast advies waardoor ze sneller het werk kunnen hervatten; 
  • Onze specialisten begeleiden samen met jou je werknemer tot volledig en duurzaam herstel; 
  • Hierdoor worden de verzuimkosten op termijn verminderd.  

Kosten  

Wij hebben drie pakketten waar je uit kunt kiezen. Kies een pakket dat past bij jouw bedrijf! Op deze pagina kun je snel een vergelijking maken tussen deze pakketten.  

Wil je meer informatie? 

Neem contact op met Dénise Jansen, onze relatiebeheerder, via 085 10 57 610 of vul dit formulier in. 

Benieuwd naar de mogelijkheden?