Werken bij ArboNext

Steeds meer werkgevers sluiten zich aan bij ArboNext. Dus hebben we ook meer collega's nodig. Ben jij onze nieuwe collega waar wij op zoek naar zijn?

Relatiebeheerder preventie & verzuim

Als relatiebeheerder preventie en verzuim ligt je kracht en focus voornamelijk in het beheren van het klantencontact. Je bent het eerste aanspreekpunt voor nieuwe en bestaande klanten (werkgevers) met vragen over onze dienstverlening. Jij en verzuimcoaches signaleren de
behoeftes van werkgevers. Hier ga jij verder mee aan de slag door te onderzoeken op welke manier ArboNext de klant optimaal kan ondersteunen.

Bekijk de vacature

Teamleider Arbodienst

Als Teamleider Arbodienst geef je leiding aan het team verzuimcoaches en het team support. Jij bent in jouw rol verantwoordelijk voor (de implementatie van) procesverbeteringen, de capaciteit en de doorontwikkeling van het totale team. Door jouw enthousiasme en empathisch vermogen zorg je ervoor dat onze ambitieuze doelstellingen worden gerealiseerd.

Bekijk de vacature

Support Medewerker Preventie & Verzuim

Als Support medewerker preventie en verzuim ben je de rechterhand van de verzuimcoach en bedrijfsarts. Je plant de bedrijfsartsconsulten, vraagt medische informatie op bij behandelaren, schakelt met de juiste providers of beantwoordt vragen over een interventie. Je bent een onmisbare schakel binnen de organisatie.

Bekijk de vacature

Verzuimcoach

Als Verzuimcoach ben je het vaste aanspreekpunt van werknemer en werkgever. Je fungeert als sparringpartner op het gebied van (dreigend) verzuim. Je adviseert over preventie en verzuim, en coacht werknemer en werkgever bij het uitvoeren van het gegeven advies. Je begeleidt het verzuimproces van A-tot-Z en handelt binnen de gestelde kaders van taakdelegatie.

Bekijk de vacature

Junior Verzuimcoach 

Als Junior Verzuimcoach ben jij het vaste aanspreekpunt van werknemer en werkgever bij de re-integratiestart. Je fungeert als sparringpartner op het gebied van (dreigend) verzuim. Je coacht werknemer en werkgever bij het uitvoeren van het re-integratie advies. Je wordt intern opgeleid om het verzuimproces van A-tot-Z te begeleiden binnen de gestelde kaders van taakdelegatie.

Bekijk de vacature