Werken bij ArboNext

Steeds meer werkgevers sluiten zich aan bij ArboNext. Dus hebben we ook meer mensen nodig. Ben jij onze nieuwe collega waar wij naar op zoek zijn?

Openstaande vacatures

Verzuimcoach  

ArboNext groeit en daarom zijn wij op zoek naar een gedreven verzuimcoach met een groot gevoel voor empathie om ons team van verzuimcoaches te versterken!

Wat ga je bij ons doen?

Als verzuimcoach ben je het eerste aanspreekpunt van de klant en fungeer je als sparringpartner op het gebied van (dreigend) verzuim. Je adviseert werkgevers over preventie en verzuim, en coacht leidinggevenden bij het uitvoeren van de regierol. Je begeleidt het verzuimproces van A-tot-Z en handelt binnen de gestelde kaders van taakdelegatie.

Daarnaast bestaan je werkzaamheden uit:

 • Het verzamelen van belangrijke informatie tijdens gesprekken met werkgever en/of werknemer. Dit doe je om een inschatting te kunnen maken van welke factoren geleid hebben tot het ontstaan van eventuele beperkingen;
 • Het uitstippelen van de meest geschikte route om de werknemer terug te laten keren op de werkvloer;
 • Het coördineren van interventies die leiden tot snellere werkhervatting;
 • Het adviseren van werkgevers en werknemers, gevraagd én ongevraagd;
 • Het doorverwijzen en/of faciliteren van interventies en/of spreekuren;
 • Het begeleiden van verzuimsituaties en het vaststellen van beïnvloedingsmogelijkheden om verzuim te voorkomen of te verminderen;
 • Het verzorgen van trainingen voor leidinggevenden en HR-medewerkers over wet- en regelgeving en verzuimmanagement;
 • Het leveren van een bijdrage aan het ontwikkelen van de belangrijkste processen binnen de organisatie en het verzuimregistratiesysteem.

Wie ben jij?

 • Je bent een enthousiaste verzuimcoach met de nodige vakkennis;
 • Werkervaring als gesprekspartner op het gebied van verzuimbegeleiding binnen het MKB;
 • Taakdelegatie is bekend terrein voor jou. Je kan je goed inleven in de ander, je begrijpt onderliggende emoties en houdt hier rekening mee;
 • Je bent in staat om de verzamelde informatie om te zetten in concrete acties;
 • Je werkt nauwkeurig en beschikt over uitstekende schriftelijke en mondelinge communicatie;
 • Een zelfstandige rol om jouw klanten optimaal te bedienen is precies wat jij zoekt!

Wat bieden wij?

Als verzuimcoach kom je terecht in een snelgroeiende organisatie, waar eigen initiatief wordt gewaardeerd. Daarnaast bieden wij jou:

 • De mogelijkheid om je verder te ontwikkelen, vakinhoudelijke cursussen te volgen, talenten te ontdekken en nieuwe vaardigheden te leren d.m.v. onze studiekostenregeling en de online leeromgeving van GoodHabitz;
 • Goede arbeidsvoorwaarden, waaronder 27 vakantiedagen, een 13e maand, korting op verzekeringsproducten, vergoeding registratie beroepsvereniging en een goede pensioenregeling;
 • Een betrokken ondernemingsraad en actieve personeelsvereniging, die regelmatig gezellige activiteiten organiseert. Dit wel met in achtneming van de regels omtrent het Covid19-virus.

Over ArboNext

ArboNext is dé arbodienst voor het MKB en is onderdeel van Nedasco BV. Wij helpen werkgevers met het vergroten van de inzetbaarheid van hun werknemers en begeleiden hen bij de uitvoering van de Arbowet. Wij zijn een belangrijke schakel tussen werkgever en werknemer: we zorgen voor duidelijke re-integratieadviezen en zekerheid over de wettelijke verplichtingen. ‘Grip op morgen’ is daarin ons uitgangspunt: het behoud van gezondheid, werk en inkomen staat vandaag, maar ook voor morgen centraal. Wij werken vanuit onze kernwaarden: samenwerking, zekerheid, kwaliteit en oplossingsgerichtheid. Onze begeleiding is gericht op samenwerking, onze adviezen zijn adequaat, oplossingen zijn concreet en de juiste deskundigheid is de kwaliteitsnorm. Het verzuimproces en protocollen zijn belangrijk, maar klantgerichtheid gaat soms verder.

ArboNext is een dynamische en informele organisatie met een ondernemende cultuur. Wij geven onze mensen daarom volop ruimte en verantwoordelijkheden om hun ambities te realiseren. Met eigen initiatief kan je echt je stempel drukken. Geen traditionele arbodienst, maar een organisatie waarbij klantgerichtheid ook echt de ruimte krijgt. Het kantoor van ArboNext bevindt zich in hartje Amersfoort, op loopafstand van de binnenstad en het centraal station. Dat maakt een wandeling tijdens de lunch of overleg nog gezelliger.

Enthousiast geworden?

Neem dan contact met ons op! Solliciteren kan per e-mail naar po@nedasco.nl, voorzien van je CV en motivatie. Wil je eerst meer informatie? Neem dan contact op met Marc Houtman, Manager ArboNext, via het telefoonnummer 06 836 441 46.

We stellen het niet op prijs als andere bedrijven op deze advertentie reageren om hun diensten aan te bieden