Actueel

Onze visie op de nieuwste ontwikkelingen

banner even voorstellen
#voorstellen
1 maart 2021

Even voorstellen… Monique Hoogendoorn

Maak kennis met Monique Hoogendoorn. Sinds 1 februari 2021 is zij verzuimcoach bij ArboNext. Monique stelt zichzelf voor, vertelt over haar ervaringen en over wat haar rol bij ArboNext zo leuk maakt.

#coronavirus
5 februari 2021

COVID-19 zorgt voor een aanpassing van de Arbowet

Om het COVID-19 virus te bestrijden worden aanvullende eisen gesteld aan werkgever. De werkgever is verplicht maatregelen door te voeren om aan de gestelde eisen te voldoen. Een nieuw artikel (3.2a) is opgenomen ter bestrijding van de epidemie COVID-19.

22 december 2020

Fijne feestdagen en een gezond 2021!

Wij willen iedereen bedanken voor het gestelde vertrouwen en de prettige samenwerking in het afgelopen jaar. Namens ArboNext wensen wij iedereen fijne feestdagen en een gezond 2021!

MKB verzuim-ontzorgverzekering
#verzuim
10 november 2020

MKB verzuim-ontzorgverzekering

De verplichtingen rondom verzuim en arbeidsongeschiktheid vragen nogal wat van het MKB als werkgever. De MKB verzuim-ontzorgverzekering is gericht op het ontzorgen.

Thuiswerken met laptop
#Tips
25 maart 2020

5 praktische tips voor het thuiswerken

Werkgevers worden gedwongen om medewerkers thuis te laten werken. Dit is voor sommige bedrijven geen normale gang van zaken en dus zijn werknemers hier niet aan gewend. Een goede werkplek thuis is belangrijk. Zowel voor de productiviteit van je werknemers als voor hun lichamelijke gezondheid. 5 praktische tips voor tijdelijk thuiswerken.