Actueel

Onze visie op de nieuwste ontwikkelingen

Ontspannen voor herstel
15 juli 2024

Omgaan met een zieke collega: Waarom ontspanning helpt bij herstel

Als een medewerker zich ziek meldt en vervolgens op social media foto’s post leuke uitjes, dan is dat frustrerend. Jij en je team werken hard om de extra taken op te vangen. Dus het lijkt oneerlijk dat de zieke collega plezier heeft. Maar is dat echt zo verkeerd?

Gevolgen van verzuim voor werkgever
12 juni 2024

Gevolgen van verzuim voor jou als werkgever

Als werkgever wil je een gezonde en productieve werkplek. Verzuim kan dit moeilijk maken. In deze blog leggen we uit welke problemen verzuim kan veroorzaken en hoe je dit kunt voorkomen met verzuimpreventie en het bevorderen van werkplezier.

Arbowet
15 mei 2024

De Arbowet: wat zijn jouw verplichtingen als werkgever?

Als werkgever ben je verantwoordelijk voor de veiligheid en gezondheid van jouw medewerkers. De Arbowet helpt je hierbij door een kader te schetsen met regels en richtlijnen. In deze blog bespreken we de Arbowet en jouw verplichtingen als werkgever.

Re-integratietraject
16 april 2024

Belangrijke documenten voor het re-integratieproces

Een doeltreffend re-integratietraject is essentieel voor een gezonde terugkeer naar het werk. In dit overzicht lichten we toe welke documenten cruciaal zijn in het re-integratiedossier en waarom het zo belangrijk is dat je deze documenten zorgvuldig en op tijd invult.

12 april 2024

13 mei nieuwe PMO-dag!

Gezonde en gelukkige werknemers zijn vaak productiever en meer betrokken bij hun werk. Versterk gezonde leefstijl en vitaliteit bij jou op de werkvloer en geef je werknemers op voor een waardevolle gezondheidscheck: Preventief Medisch Onderzoek (PMO).