Actueel

Onze visie op de nieuwste ontwikkelingen

10 november 2021

Het preventief spreekuur helpt werknemers

Vanwege de coronacrisis ervaren meer werknemers zowel fysieke als mentale gezondheidsklachten. Het is dan ook niet gek dat er steeds meer aandacht komt voor het mentale welzijn van werknemers. Een mooi initiatief is bijvoorbeeld de week van werkstress.

verzuimprotocol
27 augustus 2021

Het belang van een verzuimprotocol

Je bent als werkgever verplicht iedere werknemer op de hoogte te stellen van het verzuimprotocol en van de eventuele nieuwe verplichtingen die daaruit voortkomen.

21 juni 2021

De RI&E oplossing voor het MKB

Hoe ga je als klein bedrijf om met de verplichte RI&E? En welke risico’s zitten hieraan gekoppeld? Bekijk ons MKB-preventieabonnement.

banner even voorstellen
#voorstellen
1 maart 2021

Even voorstellen… Monique Hoogendoorn

Maak kennis met Monique Hoogendoorn. Sinds 1 februari 2021 is zij verzuimcoach bij ArboNext. Monique stelt zichzelf voor, vertelt over haar ervaringen en over wat haar rol bij ArboNext zo leuk maakt.

#coronavirus
5 februari 2021

COVID-19 zorgt voor een aanpassing van de Arbowet

Om het COVID-19 virus te bestrijden worden aanvullende eisen gesteld aan werkgever. De werkgever is verplicht maatregelen door te voeren om aan de gestelde eisen te voldoen. Een nieuw artikel (3.2a) is opgenomen ter bestrijding van de epidemie COVID-19.

22 december 2020

Fijne feestdagen en een gezond 2021!

Wij willen iedereen bedanken voor het gestelde vertrouwen en de prettige samenwerking in het afgelopen jaar. Namens ArboNext wensen wij iedereen fijne feestdagen en een gezond 2021!