Actueel

Onze visie op de nieuwste ontwikkelingen

Thuiswerken met laptop
#Tips
25 maart 2020

5 praktische tips voor het thuiswerken

Werkgevers worden gedwongen om medewerkers thuis te laten werken. Dit is voor sommige bedrijven geen normale gang van zaken en dus zijn werknemers hier niet aan gewend. Een goede werkplek thuis is belangrijk. Zowel voor de productiviteit van je werknemers als voor hun lichamelijke gezondheid. 5 praktische tips voor tijdelijk thuiswerken.

Vrouw met mondkapje
#coronavirus
23 maart 2020

Hoe voorkom je besmetting van het coronavirus (COVID-19) op de werkvloer?

Het ziet er naar uit dat het coronavirus ook de komende tijd onder ons zal zijn. Het coronavirus is overdraagbaar van mens op mens. Dit gaat via de mond, ogen en neus. Als bedrijf kan je niet uitsluiten dat het coronavirus op de werkvloer komt. Enkele maatregelen die je kunt nemen om de kans op verspreiding op de werkvloer zo laag mogelijk te houden.

Coronavirus
#coronavirus
16 maart 2020

Het coronavirus – wat doen wij?

Nederland treft steeds meer maatregelen tegen het coronavirus. ArboNext heeft zelf als arbodienst vorige week al de nodige maatregelen genomen. Door zelf maatregelen te treffen zorgen wij ervoor dat ArboNext gewoon bereikbaar blijft. Zo zorgen wij ervoor dat je ook in deze onrustige tijd bij ons terecht kan.

Rijksoverheid logo
#RI&E
14 februari 2020

Inspectie SZW gaat meer controleren op naleving RI&E plicht

De overheid heeft de conclusie getrokken dat de Risico Inventarisatie & -Evaluatie (RI&E) meer aandacht moet krijgen bij het MKB. Van Ark (Staatssecretaris Sociale Zaken en Werkgelegenheid) heeft daarom een meerjarenplan verbetering naleving RI&E 2020-2023 opgesteld.