Actueel

Onze visie op de nieuwste ontwikkelingen

frequent verzuimgesprek ArboNext
27 februari 2024

Verzuimbegeleiding: dit moet je weten

Als werkgever moet je een zieke werknemer goed begeleiden. Ook vanuit de wet wordt hier wat van jou en je werknemer verwacht. We zetten op een rij wat verzuimbegeleiding inhoudt en wat de rollen zijn.

Verzuim voorkomen
13 februari 2024

Verzuim voorkomen als werkgever: 8 praktische tips!

Ziekteverzuim kan een grote impact hebben op je bedrijf. Gelukkig zijn er stappen die je kunt nemen om verzuim te voorkomen en een gezonde werkomgeving te bevorderen. In deze blog delen we praktische tips om verzuim als werkgever te voorkomen.

Wat is en doet een arbodienst?
29 januari 2024

Wat is en doet een arbodienst?

Als werkgever kom je een keer in aanraking met een arbodienst. Maar wat is een arbodienst nou eigenlijk en wat doen ze zoal? We leggen het je uit.

12 januari 2024

Meld jij je aan voor onze PMO-dag?

Gezonde en gelukkige werknemers zijn vaak productiever en meer betrokken bij hun werk. Versterk gezonde leefstijl en vitaliteit bij jou op de werkvloer en geef je werknemers op voor een waardevolle gezondheidscheck: Preventief Medisch Onderzoek (PMO). 

Even voorstellen
9 januari 2024

Even voorstellen… Astrid Zuiderduin

In de perfecte wereld hield ik me vooral bezig met het voorkomen dat medewerkers ziek uitvallen. Maar we weten allemaal dat de wereld niet zo werkt. Daarom bestaat een groot deel van mijn werk uit het begeleiden van het re-integratieproces, Lees hier meer over Astrid Zuiderduin.

Even voorstellen
9 januari 2024

Even voorstellen… Gusta Houtman

Je komt mij tegen op het moment dat je niet kunt werken door ziekte en je daardoor (even) niet inzetbaar bent voor werk. Ik help vervolgens bij het in kaart brengen van wat er aan de hand is en wat nodig is om weer aan het werk te kunnen. Lees hier meer over Gusta Houtman.