Actueel

Onze visie op de nieuwste ontwikkelingen

22 december 2020

Fijne feestdagen en een gezond 2021!

Wij willen iedereen bedanken voor het gestelde vertrouwen en de prettige samenwerking in het afgelopen jaar. Namens ArboNext wensen wij iedereen fijne feestdagen en een gezond 2021!

MKB verzuim-ontzorgverzekering
#verzuim
10 november 2020

MKB verzuim-ontzorgverzekering

De verplichtingen rondom verzuim en arbeidsongeschiktheid vragen nogal wat van het MKB als werkgever. De MKB verzuim-ontzorgverzekering is gericht op het ontzorgen.

Thuiswerken met laptop
#Tips
25 maart 2020

5 praktische tips voor het thuiswerken

Werkgevers worden gedwongen om medewerkers thuis te laten werken. Dit is voor sommige bedrijven geen normale gang van zaken en dus zijn werknemers hier niet aan gewend. Een goede werkplek thuis is belangrijk. Zowel voor de productiviteit van je werknemers als voor hun lichamelijke gezondheid. 5 praktische tips voor tijdelijk thuiswerken.

Vrouw met mondkapje
#coronavirus
23 maart 2020

Hoe voorkom je besmetting van het coronavirus (COVID-19) op de werkvloer?

Het ziet er naar uit dat het coronavirus ook de komende tijd onder ons zal zijn. Het coronavirus is overdraagbaar van mens op mens. Dit gaat via de mond, ogen en neus. Als bedrijf kan je niet uitsluiten dat het coronavirus op de werkvloer komt. Enkele maatregelen die je kunt nemen om de kans op verspreiding op de werkvloer zo laag mogelijk te houden.