Even voorstellen... Suzan van den Berg, je vaste contactpersoon in Limburg

Goed nieuws! Sinds kort hebben wij een vaste contactpersoon in Limburg: Suzan van den Berg. Zij is een ervaren re-integratieadviseur.

Dicht bij de klant

Onze visie is om dicht bij de klant te staan. Met Suzan als vaste contactpersoon kunnen we voor nog snellere en persoonlijke ondersteuning zorgen voor jou en je werknemers

Maak kennis met Suzan

Suzan is voor onze klanten in Limburg het eerste aanspreekpunt voor alles wat te maken heeft met het voorkomen van verzuim, verzuimbeheersing en re-integratie. Ze helpt met heldere en praktische (verzuim)adviezen.

 

 

“Ik kan mij snel inleven in de sterk veranderende situaties waar bedrijven en MKB zich in kunnen bevinden.”

 

 

 

Meer over Suzan

Wanneer kom je mij tegen? 

Ik ben 8 januari 2024 bij ArboNext gestart als re-integratie adviseur voor onze klanten in Limburg. Mijn standplaats is Geleen. Ik adviseer en begeleid de werkgever met betrekking tot de Wet verbetering Poortwachter en in individuele dossiers en verzuim gerelateerde vraagstukken.

Achtergrond

Na 11 jaar in Zweden gewoond en gewerkt te hebben als bedrijfskundige en projectmanager ben ik in 2011 terug naar Nederland verhuisd en werkzaam geweest in de medische branche in verschillende management functies. Vanuit deze functies heb ik veel ervaring opgedaan m.b.t. verzuim en kan ik mij snel inleven in de snel veranderende situaties waar bedrijven/MKB zich in kunnen bevinden.  Ik vindt het een voorrecht deze kennis mee te nemen en om te zetten naar (preventieve) verzuim gerelateerde adviezen.

Hoe houd ik mezelf fit?

Ik ben bestuurslid van de reddingbrigade en wekelijks bevind ik mijzelf in het zwembad. Ik zwem 1-3 x per week en sta minimaal 1x per week in de balletschool. Door het nemen van ijsbaden in mijn tonnetje in de tuin hou ik mij zowel fysiek als mentaal fit.

Vrije tijd

Ik heb 1 dochter Lyra van 15 jaar die geboren is in Zweden. Sinds 2 jaar ben ik de trotse eigenaar van een klein vakantiehuisje in Zweden waar ik in de vakanties te vinden ben. In de winter gaan we samen langlaufen en skiën en in de zomer bevinden we ons veel op strand waar zwemmen en kajakken centraal staat. Verder heb ik een enorme voorliefde voor oude huizen dus wie weet… wordt er in 2024 nog een nieuw verbouwingsproject gestart.