Even voorstellen... Sièna in de Braekt

Hi! Mijn naam is Sièna In de Braekt en sinds 18 maart 2024 werk ik bij ArboNext als verzuimcoach.

Wanneer kom je mij tegen?

Als verzuimcoach ben ik het aanspreekpunt voor de werknemers tijdens de verzuimbegeleiding. Ik onderhoud het contact met de werknemer vanaf het eerste moment van ziekmelding tot aan herstel. Naast het in kaart brengen van de medische situatie, wordt er ook samen gekeken naar mogelijkheden of waar kansen liggen voor de werknemer die kunnen bijdragen aan het herstel. Hierbij werk ik nauw samen met de bedrijfsarts, in taakdelegatie, waarbij de bedrijfsarts altijd eindverantwoordelijk blijft.

Achtergrond

Ik ben Toegepaste Psycholoog en tijdens mijn studie heb ik veel kennis opgedaan over het menselijke gedrag en hoe je dit op een positieve manier kunt beïnvloeden, zodat er gedragsverandering ontstaat. Ook heb ik mij tijdens mijn eindonderzoek bezig gehouden met het bevorderen van de arbeidsmotivatie en de duurzame inzetbaarheid van medewerkers binnen een organisatie. Tijdens mijn studie en stages lag mijn voorkeur bij het coachen en begeleiden van mensen, hierbij ben ik van betekenis voor mijn medemens en dat vind ik erg belangrijk. Dit komt ook terug in mijn rol als verzuimcoach.

Vrije tijd

In mijn vrije tijd houd ik mij bezig met onder andere sporten in de sportschool, wandelen met mijn twee honden, lezen en tijd doorbrengen met mijn familie en vriendinnen. Zoals lunchen, het terras op of gezellig de stad in. Verder ben ik een groot fan van (bord)spelletjes en deze speel ik geregeld met de vriendinnengroep of het gezin.