Hi! Mijn naam is Sandy Pronk en sinds 1 november werk ik bij ArboNext als Supportmedewerker Preventie en Verzuim.

Mijn achtergrond en rol bij ArboNext

Mijn achtergrond is erg divers. Ik heb onder andere lang gewerkt voor een uitzendbureau in de werving & selectie. Veel termen in het werk zijn me daardoor niet onbekend. Ik ben tevens een gecertificeerde gewichtsconsulent en dit combineer ik met leefstijlcoaching. Dit werkveld intereseert mij al heel lang en nu kan ik er alles over leren!
Deze ervaringen komen goed van pas in de dynamische functie van Supportmedewerker waarin er veel verschillende taken en verantwoordelijkheden zijn.

Hoe houd ik mezelf fit tijdens het thuiswerken?

In mijn pauze loop ik altijd 20 minuten buiten, tenzij het hard regent… Daarnaast sport ik gemiddeld vier tot vijf keer per week een half uur tot een uur na mijn werk of in het weekend. Mijn partner en ik zijn allebei sportief aangelegd dus we sporten vaak samen. We hebben toegang tot een klein sportzaaltje met genoeg gewichten, elastieken en andere spullen om allerlei spiergroepen te trainen. Dit is tijdens de pandemie enorm handig gebleken. Daarnaast houd ik in de zomer enorm van fietsen op mijn racefiets en ging ik vaak (salsa)dansen. Wanneer we niet buitenshuis kunnen sporten als de kinderen bij ons zijn, doen we gewoon thuis in de woonkamer een buikspierkwartiertje of half uurtje. Op die manier komen we altijd wel aan onze lichaamsbeweging! Verder vind ik het echt heerlijk om uitgebreid en gezond te koken en zorg ik altijd voor snackgroenten en fruit op het werk, zodat ik de pizza’s die we bestellen als we geen zin hebben om te koken kan compenseren haha!

Vrije tijd

In mijn vrije tijd geniet ik heel erg van het samenzijn met mijn partner, de kinderen, familie en vrienden en van tijd voor mezelf nemen wanneer nodig. In mijn vrije tijd haal ik ook voldoening uit het inspireren van anderen om goed voor zichzelf te zorgen en de beste versie van zichzelf te zijn. Uit eigen ervaring weet ik dat dit niet altijd vanzelfsprekend is en ik vind het leuk om te doen! Dansen en sporten, lange wandelingen, koken, weekendjes weg en film marathons met grote bakken zelf gepofte popcorn kun je me ook echt heel blij mee maken!