Hallo! ik ben Renske Buijs-Blommaert en per 1 april versterk ik het ArboNext team als Support Medewerker Preventie & Verzuim.

Achtergrond

Na het afronden van mijn opleiding HRM heb ik een paar jaar als HR-assistent gewerkt bij TBI. Hier heb ik veel geleerd over de processen binnen HR, echter heeft de kant van het verzuim altijd mijn interesse gehad. Binnen de functie van support medewerker preventie & verzuim hoop ik hier meer over te mogen leren. De overstap naar ArboNext is een grote verandering, maar ik ga deze uitdaging met veel plezier aan.

Vrije tijd

In mijn vrije tijd kan jij mij in de keuken vinden waar ik graag bak en kook, of ben ik aan het wandelen met mijn hondje Tommy. Verder ga ik graag op stedentrips met mijn man en houden we er van om gezellig met onze vrienden en familie af te spreken.