Hallo! Ik ben Marloes Koggel.

Wanneer kom je mij tegen?

Sinds december 2021 versterk ik het team van ArboNext.

In mijn rol als junior verzuimcoach nam ik contact op met de verzuimende medewerker om de medische situatie in kaart te brengen en te bespreken wat de (on) mogelijkheden zijn met betrekking tot de re-integratie.

Sinds augustus vervul ik de rol van re-integratieadviseur. In deze rol ben ik voor zowel werkgever als werknemer het aanspreekpunt met betrekking tot alle vragen over het re-integratieproces. Van vragen over de terugkoppelingen, het invullen van het Plan van Aanpak tot de aanvragen voor een arbeidsdeskundig onderzoek of spoor 2 traject. Elk dossier is anders en ik zie het als uitdaging werkgever en werknemer zo goed mogelijk te begeleiden tijdens het verzuimtraject.

Achtergrond

Mijn achtergrond is erg divers. Ik heb onder andere ervaring opgedaan bij een verzekeraar en gewerkt in een andere rol bij een andere Arbodienstverlener.

Hoe houd ik mijzelf fit tijdens het thuiswerken?

Ik loop in het weekend graag met mijn partner en kinderen door het bos.

Ook geniet ik van mensen om mij heen. Daarom probeer ik één keer per week naar kantoor te gaan om mijn collega’s te ontmoeten. Vanwege de verkeersdrukte ga ik met de trein en pak ik de trappen op het station mooi als ‘extraatje’ mee.

Ik houd van lekker (en gezond) eten en probeer met regelmaat iets nieuws uit. Mijn nieuwe probeersels worden thuis altijd dapper geprobeerd, maar dit valt (helaas) niet altijd in de smaak.

Vrije tijd

In het weekend gaan mijn partner en ik graag een stuk lopen om daarna ergens even een koffie te drinken of uit eten te gaan. Ook vind ik het erg leuk om met vriendinnen te borrelen of gezellig een hapje te eten. Daarnaast zijn zowel mijn oudste dochter als ik gek op films. In de schoolvakanties hebben wij de traditie om samen naar de bios te gaan.