Hallo! Ik ben Marloes Koggel en per 1 december 2021 versterk ik het team van ArboNext als junior verzuimcoach.

Wanneer kom je mij tegen?

Bij een verzuimende werknemer neem ik binnen twee weken contact op voor een re-integratiestart. Tijdens een eerste gesprek luister ik naar de werknemer en brengen we de medische situatie in kaart. Samen kijken we waar – indien mogelijk – kansen liggen en wat de te verwachte verzuimduur is. Door al in begin van het verzuim met de werknemer in gesprek te gaan, maken we het mogelijk om snel te reageren en acteren

Hierbij werk ik nauw samen met de bedrijfsarts, in taakdelegatie, waarbij de bedrijfsarts altijd eindverantwoordelijk blijft.

Achtergrond

Mijn achtergrond is erg divers. Ik heb onder andere ervaring opgedaan bij een verzekeraar en gewerkt in een andere rol bij een andere Arbodienstverlener. Ik kom graag in contact met mensen. Aangezien elk dossier anders is en wij in taakdelegatie meer kunnen uitvragen, raak je ook echt in gesprek met werknemers.

Hoe houd ik mijzelf fit tijdens het thuiswerken?

Twee keer in de week ben ik in de sportschool te vinden. Daarnaast loop ik in het weekend graag met mijn partner door het bos.

Ik geniet van mensen om mij heen. Daarom probeer ik één keer per week naar kantoor te gaan om mijn collega’s te ontmoeten. Vanwege de verkeersdrukte ga ik regelmatig met de trein en pak ik de trappen op het station mooi als ‘extraatje’ mee.

Ik houd van lekker (en gezond) eten en probeer met regelmaat iets nieuws uit. Mijn nieuwe probeersels worden thuis altijd dapper geprobeerd, maar dit valt (helaas) niet altijd in de smaak.

Vrije tijd

In het weekend gaan mijn partner en ik graag een stuk lopen om daarna ergens even een koffie te drinken of uit eten te gaan. Ook vind ik het erg leuk om met vriendinnen te borrelen of gezellig een hapje te eten. Daarnaast zijn zowel mijn dochter als ik gek op films. In de schoolvakanties hebben wij de traditie om samen naar de bios te gaan. Dan kan ik als volwassenen weer ongegeneerd naar tekenfilms kijken, haha!