Hi, ik ben Esther Knoop en ik ben op 14 augustus 2023 begonnen als re-integratie adviseur bij ArboNext.

Wanneer kom je mij tegen?

Als re-integratie adviseur ben ik de contactpersoon en werk preventief en curatief samen met werkgever en werknemer.  Daarnaast begeleid ik het proces rondom het (voorkomen van) verzuim.

Achtergrond

Na jaren werkzaam te zijn geweest in het HR vak wilde ik mij graag meer verdiepen in het verzuim, dit heb ik onder meer gedaan door de opleiding ROV te volgen. Ik heb erg veel zin in mijn nieuwe rol als re-integratieadviseur.

Hoe houd ik mijzelf fit

Mijn streven is 3 tot 4 keer per week hard te lopen, daarnaast tennis ik graag en doe ik aan yoga.

Vrije tijd

Ik woon samen met mijn twee dochters van 10 en 18 in het centrum van Amersfoort. We doen veel leuke dingen samen, terrasje, naar de film en regelmatig een weekendje weg. Verder zoek ik graag de rust op, de natuur in en ontspan ik graag door het lezen van boeken.