Even voorstellen... Elco Schuring

Hoi! mijn naam is Elco Schuring en sinds april 2024 ben ik aan het werk als Re-integratieadviseur bij ArboNext.

Achtergrond

Na het afronden van mijn opleiding Toegepaste Psychologie was ik op zoek naar een nieuwe uitdaging na jarenlang in de horeca te hebben gewerkt. Met een achtergrond als toegepast psycholoog kan ik de individuele behoeften en het aanpassen van interventies aElco Schuringan specifieke situaties goed identificeren. Deze vaardigheden kan ik in mijn werk als Re-integratieadviseur gebruiken om rekening te houden met de unieke omstandigheden, vaardigheden en behoeften van elke persoon die ik begeleid in het re-integratieproces.

Mijn rol binnen ArboNext

Mijn rol als Re-integratieadviseur houdt in dat ik een cruciale rol speel in het begeleiden van werknemers die terugkeren naar hun werk na een periode van ziekte of arbeidsongeschiktheid. Ik begeleid bij het opstellen van individuele re-integratieplannen, in nauwe samenwerking met zowel de werknemer als de werkgever.
Door te luisteren naar de behoeften en mogelijkheden van de werknemer en door het bieden van ondersteuning en advies, help ik bij het creëren van een werkomgeving die de re-integratie bevordert en bijdraagt aan een succesvolle terugkeer naar het werk.

Hoe houd ik mezelf fit?

Ik houd mezelf fit door regelmatig hard te lopen. Ik probeer dit minimaal 3 keer per week te doen. Daarnaast probeer ik gezonder te eten en vaker naar de sportschool te gaan. Helaas kan ik niet fietsend naar werk gaan, maar probeer ik hiernaast wel de dagelijkse 10.000 stappen te lopen.

Vrije tijd

Waar velen al afhaken bij het idee dat koken soms uren kan duren, maak je mij hier juist erg blij mee! Ik kan er erg van genieten om lang in de keuken te staan en nieuwe gerechten te maken. Naast koken ben ik ook een groot planten liefhebber en probeer ik deze verzameling steeds groter te maken. Daarnaast spreek ik graag af met vrienden en kan ik urenlang verdwijnen in het luisteren naar muziek. Om deze reden ga ik dan ook met liefde naar festivals, maar kom ik ook tot rust wanneer ik thuis met mijn vriendin en kat op de bank lig.