Maak kennis met Chantal

Mijn naam is Chantal Boog en ik ben per 1 november 2022 gestart als medewerker Preventie & Verzuim bij Arbonext.

Verzuimcoach ArboNext

Mijn achtergrond en rol bij Arbonext

Ik heb hiervoor bij een arbodienst gewerkt als backoffice medewerker. Deze ervaring komt goed van pas in deze dynamische functie van supportmedewerker waarin er veel verschillende taken en verantwoordelijkheden zijn. Ik heb gemerkt dat er veel raakvlakken qua werkzaamheden zijn maar ook heel veel nieuwe werkzaamheden te ontdekken zijn.

Vrije tijd

In mijn vrije tijd probeer ik wekelijks een paar groepslessen te volgen in de sportschool.

Daarnaast gaan we elk jaar met de voorjaarsvakantie skiën in Oostenrijk. Dit doen we met meerdere gezinnen zodat we na de hele dag skiën, gezellig kunnen après skiën. In de zomervakantie gaan we graag naar Italië toe om te genieten van het mooie weer en het lekkere eten. Ook ga ik graag uit eten want zelf koken is niet mijn hobby.