De week van vitaliteit

Het is vitaliteitsweek! Dit betekent dat we deze week extra aandacht geven aan vitaliteit. Dit is je algemene mentale en fysieke gezondheid. Vitaliteit spreekt niet voor zich. Het kan voor veel mensen namelijk moeilijk zijn om gezond en energiek te blijven. De gevolgen van de pandemie zijn bijvoorbeeld nog aanwezig. Maar ook economische veranderingen brengen moeilijkheden mee. Zorg jij ervoor dat je werknemers in deze veranderlijke tijden vitaal blijven?

Wat heeft mijn werknemer nodig?

Veel werknemers voelen zich zélf verantwoordelijk om vitaal te blijven. Maar dit is niet bij iedereen het geval. Sommige werknemers vinden juist een persoonlijke benadering prettig. Het is daarom belangrijk om werknemers volgens hun behoeftes te stimuleren. Dit heeft een positieve invloed op structurele inzetbaarheid van werknemers. Structurele inzetbaarheid van werknemers leidt tot een positievere werksfeer en betere prestaties op de werkvloer.

Wat kan ik als werkgever betekenen?

Het is essentieel om als werkgever diverse methodes in te zetten om in de behoeftes van je bedrijf en werknemers te voorzien. Wij helpen je hier graag mee! Bijvoorbeeld door de inzet van individuele online trainingen, een werkplekonderzoek of een energiemeting. Geïnteresseerd? Onze verzuimcoaches adviseren je graag aan de hand van een vitaliteitscheck- en advies over de behoeftes van jouw werknemers. Na de check kies je zelf een gerichte methode om de inzetbaarheid van je werknemers te vergroten.

Samen aan de slag

Spreekt dit je aan? Wil je gericht advies over de behoeftes van jouw organisatie en werknemers? Neem contact op met onze verzuimcoaches via info@arbonext.nl of bel 085 – 10 57 610.