De Nationale Vitaliteitsweek 2023: van 25 t/m 29 september

Van 25 t/m 29 september is het weer de Nationale Vitaliteitsweek. Omdat het aantal werknemer met psychische klachten nog steeds groeit, staat de 9e editie dit keer in het teken van “Veerkracht”. Het doel van de Nationale Vitaliteitsweek is bewustwording.

Wil je als werkgever vitaliteit in jouw organisatie onder de aandacht brengen? Dat kan bijvoorbeeld door het aanbieden van een Periodiek Medisch Onderzoek (PMO)

Wat is een PMO?

Om werknemers structureel gezond inzetbaar te houden is het inzicht in de gezondheid van werknemers van groot belang. Met een Periodiek Medisch Onderzoek (PMO) krijgen werknemers inzicht in hun eigen fysieke en mentale gezondheid. Het is aan te raden om een PMO periodiek aan te bieden bij jouw werknemers. De gezondheid van werknemers stel je met een PMO voorop. Met een PMO kan je verzuimrisico’s signaleren en direct aanpakken om verzuim te voorkomen.

Meer weten?

Vraag hier een vrijblijvende offerte op voor een PMO.

Wil je telefonisch meer informatie opvragen? Neem dan contact op met onze relatiebeheerder Dénise Jansen via dr.jansen@arbonext.nl of via 085 105 7600.