Verzuimcoach

24-40 | HBO | 13e maand | regio Limburg

ArboNext groeit en daarom zijn wij op zoek naar een gedreven verzuimcoach met een groot gevoel voor empathie om ons team te versterken!

Wat ga je bij ons doen?

Als Verzuimcoach ben je het vaste aanspreekpunt van werknemer en werkgever. Je fungeert als sparringpartner op het gebied van (dreigend) verzuim. Je adviseert over preventie en verzuim, en coacht werknemer en werkgever bij het uitvoeren van het gegeven advies. Je begeleidt het verzuimproces van A-tot-Z en handelt binnen de gestelde kaders van taakdelegatie. De belangrijkste taken en verantwoordelijkheden zijn:

  • Het verzamelen van belangrijke medische en niet medische informatie tijdens de triage gesprekken met werknemer voor de (bijstelling) probleemanalyse;
  • Het uitstippelen van de meest geschikte route om de werknemer terug te laten keren op de werkvloer;
  • Het coördineren van interventies die leiden tot snellere werkhervatting;
  • Het adviseren van werkgevers en werknemers, gevraagd én ongevraagd;
  • Het doorverwijzen en/of faciliteren van interventies en/of spreekuren in overleg met de staf bedrijfsarts;
  • Het begeleiden van verzuimsituaties en het vaststellen van beïnvloedingsmogelijkheden om verzuim te voorkomen of te verminderen;
  • Het leveren van een bijdrage aan het ontwikkelen van de belangrijkste processen binnen de organisatie en het verzuimregistratiesysteem.

Wie ben jij?

Je bent een enthousiaste verzuimcoach met de nodige vakkennis en werkervaring. Als gesprekspartner op het gebied van verzuimbegeleiding heb je ervaring met het MKB. Taakdelegatie is bekend terrein voor jou en je werkt graag binnen de gestelde kaders onder de verantwoordelijkheid van de bedrijfsarts.

Je kan je goed inleven in de ander, je begrijpt onderliggende emoties en houdt hier rekening mee. Je bent in staat om de verzamelde informatie om te zetten in concrete acties. Je werkt nauwkeurig en beschikt over uitstekende schriftelijke en mondelinge communicatie. Je beschikt aantoonbaar over de benodigde gesprekstechnieken. Een zelfstandige rol om jouw klanten optimaal te bedienen is precies wat jij zoekt!

Wat bieden wij?

Als verzuimcoach kom je terecht in een snel groeiende organisatie, waar eigen initiatief wordt gewaardeerd. Daarnaast bieden wij jou:

  • De mogelijkheid om je verder te ontwikkelen, vakinhoudelijke cursussen te volgen, talenten te ontdekken en nieuwe vaardigheden te leren d.m.v. onze studiekostenregeling en de online leeromgeving van GoodHabitz;
  • Goede arbeidsvoorwaarden, waaronder 27 vakantiedagen, een 13e maand, korting op verzekeringsproducten, vergoeding registratie beroepsvereniging en een goede pensioenregeling;
  • Een betrokken ondernemingsraad en een actieve personeelsvereniging die regelmatig leuke activiteiten organiseert.

Over ArboNext

ArboNext is dé arbodienst voor het MKB en is onderdeel van Nedasco BV. ArboNext is een dynamische en informele organisatie met een ondernemende cultuur. Wij geven onze mensen daarom volop ruimte en verantwoordelijkheden om hun ambities te realiseren. Met eigen initiatief kan je echt je stempel drukken. Geen traditionele arbodienst, maar een organisatie waarbij klantgerichtheid ook echt de ruimte krijgt. Het kantoor van ArboNext bevindt zich in hartje Amersfoort, op loopafstand van de binnenstad en het centraal station. Dat maakt een wandeling tijdens de lunch of overleg nog gezelliger.

Heb je interesse?

Neem dan contact met ons op! Stuur je CV en motivatiebrief naar Marc Houtman, manager ArboNext, via m.houtman@arbonext.nl. Heb je nog vragen over de vacature? Neem dan ook gerust contact op met Marc Houtman via 06 – 23 70 09 77.

Wij stellen het niet op prijs als andere bedrijven op deze vacature reageren om hun diensten aan te bieden.