Teamleider Arbodienst

32-40 uur | HBO/WO | 13e maand

ArboNext groeit hard en daarom zijn we op zoek naar een gedreven teamleider of een senior verzuimcoach met leidinggevende ambities. In deze functie bouw je elke dag mee aan dé nieuwe arbodienst voor het MKB!  Nog geen ervaring als leidinggevende maar beschik je wel over coachende vaardigheden met een scherp oog op procesverbeteringen? Ook dan zijn we op zoek naar jou!

Wat ga je bij ons doen?

Als Teamleider Arbodienst geef je leiding aan het team verzuimcoaches en het team support. In totaal geef je leiding aan 12 collega’s en dit team groeit snel.

Het team verzuimcoaches verzorgt de medische verzuimbegeleiding in het verlengde van de bedrijfsarts. Onze verzuimcoaches werken in taakdelegatie en spreken met werknemer over de werkhervattingsmogelijkheden. Het team support ondersteunt de verzuimcoaches en bedrijfsartsen. Het team support plant spreekuurconsulten in, verwerkt (medische) informatie en onderhoudt contacten met onze providers.

Jij bent in jouw rol verantwoordelijk voor de capaciteit en de doorontwikkeling van het totale team. Om onze processen te optimaliseren werk je samen met de proces & kwaliteit coördinator. Je signaleert interne en externe procesverbeteringen en neemt je team zorgvuldig mee bij de implementatie. Door jouw enthousiasme en empathisch vermogen zorg je ervoor dat onze ambitieuze doelstellingen worden gerealiseerd. Je vergeet de externe omgeving niet en onderhoudt contact met alle stakeholders. In deze functie rapporteer je rechtstreeks aan de Manager ArboNext.

Wat neem je mee? 

  • Je beschikt over een afgeronde HBO- of WO-opleiding;
  • Je hebt enige jaren ervaring als leidinggevende binnen de Arbo/verzuim sector. Of je hebt in de rol van senior verzuimcoach of casemanager coachende ervaring opgedaan;
  • Je hebt voldoende kennis op het gebied van verzuim, structurele inzetbaarheid en sociale zekerheid;
  • Je hebt een pragmatische instelling en je karakter gekenmerkt zich door je improvisatietalent;
  • Je doorziet procesverbeteringen en weet dat om te zetten in een hoge klanttevredenheid;

Wat bieden wij?

Als teamleider word je onderdeel van een snelgroeiende en ambitieuze organisatie. De bijdrage die je levert waarderen wij en daarom bieden we je:

  • Goede arbeidsvoorwaarden, waaronder een 13e maand, 27 vakantiedagen, korting op verzekeringsproducten, een goed pensioenregeling, thuiswerkbudget en een internetvergoeding om het thuiswerken zo comfortabel mogelijk te maken;
  • Een uitdaging waarbij je impact kan maken met je expertise en de mogelijkheid bij te dragen aan het succes van onze dienstverlening. Uiteraard met hierin je eigen ontwikkeling niet uit het oog te verliezen;
  • Een centrale werkplek in Nederland, dicht bij het station van Amersfoort en de mogelijkheid thuis te werken;
  • Een actieve personeelsvereniging, die regelmatig gezellige activiteiten organiseert.

Over ArboNext

ArboNext is dé arbodienst voor het MKB en is onderdeel van Nedasco BV. Wij helpen werkgevers met het vergroten van de inzetbaarheid van hun werknemers en begeleiden hen bij de uitvoering van de Arbowet.

ArboNext is een dynamische en informele organisatie met een ondernemende cultuur. Wij geven onze mensen volop ruimte en verantwoordelijkheden om hun ambities te realiseren. Met eigen initiatief kan je echt je stempel drukken. Geen traditionele arbodienst, maar een organisatie waarbij klantgerichtheid ook echt de ruimte krijgt. Het kantoor van ArboNext bevindt zich in hartje Amersfoort, op loopafstand van de binnenstad en het centraal station. Dat maakt een wandeling tijdens de lunch of overleg nog gezelliger.

Heb je interesse?

Neem dan contact op voor een kennismaking. Wil je direct je CV en motivatie toesturen? Dat kan naar g.huiting@nedasco.nl.

Heb je eerst nog vragen? Neem dan gerust telefonisch contact op met Marc Houtman, Manager ArboNext, via telefoonnummer 06 237 00 977.

We stellen het niet op prijs als andere bedrijven op deze advertentie reageren om hun diensten aan te bieden.