Teamleider

Ben jij geïnteresseerd in de arbodienstverlening en spreekt onze werkwijze jou aan? Wij zijn een groeiende organisatie en om die reden altijd op zoek naar nieuwe collega’s. Lees hieronder meer over ons en neem gerust contact met ons op als je interesse hebt in een functie bij ArboNext.

Over ArboNext

ArboNext is dé arbodienst voor het MKB en is onderdeel van Nedasco B.V. Wij zijn een dynamische en informele organisatie met een ondernemende cultuur. Wij geven onze mensen daarom volop ruimte en verantwoordelijkheden om hun ambities te realiseren. Met eigen initiatieven kan je echt je stempel drukken. Geen traditionele arbodienst, maar een organisatie waarbij klantgerichtheid ook echt de ruimte krijgt. Het kantoor van ArboNext bevindt zich in hartje Amersfoort, op loopafstand van de binnenstad en het centraal station Amersfoort. Dat maakt een wandeling tijdens de lunch of overleg nog gezelliger.

Heb je interesse?

Neem dan contact met ons op! Stuur je CV en motivatiebrief naar Marc Houtman, manager ArboNext, via m.houtman@arbonext.nl.

Heb je nog vragen over de mogelijkheden bij ArboNext of heb je nog andere vragen? Neem dan ook gerust contact op met Marc Houtman via 06 – 23 70 09 77.