MKB verzuim-ontzorgverzekering

Laatste update

Sinds 1 januari 2020 kan het MKB de verzuim-ontzorgverzekering sluiten bij verzekeraars. De verplichtingen rondom verzuim en arbeidsongeschiktheid vragen nogal wat van het MKB als werkgever. Deze verzekering is gericht op het ontzorgen. Naast de arbodienst is er een belangrijke rol voor de zogenaamde ontzorgcasemanager. De casemanager voert een regierol op het verzuimproces, het MKB heeft de zekerheid dat het voldoet aan de wettelijke verplichtingen en stuurt alle betrokkenen op het juiste moment aan. Deze nieuwe ontzorgverzekering is ontwikkeld door het Ministerie van SZW, MKB-Nederland en het Verbond van Verzekeraars.

Samenwerking Nedasco

Nedasco kiest voor ArboNext als landelijk gecertificeerde arbodienst om toe te voegen aan hun eigen Verzuim Ontzorgverzekering. Nedasco behoort tot de grootste serviceproviders op gebied van verzuim en inkomen. De zorg wordt dus letterlijk uit handen genomen door de arbodienstverlening en de ontzorgcasemanager als vast onderdeel van de Nedasco Verzuim Ontzorgverzekering. De extra kosten van dit specifieke dienstverleningspakket zijn gering voor het MKB.

Meer informatie

Wil je meer informatie over de MKB verzuim-ontzorgverzekering? Geef je gegevens door via de contactpagina en wij nemen contact met je op.