Even voorstellen... Yvette Wolfs

Hallo! Ik ben Yvette Wolfs en sinds 1 april 2024 versterk ik het team van ArboNext als Verzuimcoach.

Wanneer kom je me tegen?

Als verzuimcoach ben ik een gesprekspartner in het ondersteunen van werknemers op hun pad naar herstel en re-integratie. Oprechte aandacht voor de medewerker vind ik hierin belangrijk. We kijken samen naar eventuele mogelijkheden en de verwachte verzuimduur. Daarnaast breng ik samen met de medewerker de medische situatie in kaart onder taakdelegatie. Dit betekent dat ik de bedrijfsarts ondersteun. De bedrijfsarts blijft hierin eindverantwoordelijk. Yvette Wolfs

Achtergrond

Mijn achtergrond ligt in de psychologie. Als manager in de Retail heb ik ook zelf te maken gekregen met verzuim. Voor werkgever en werknemer soms een lastig pakket. Ik vind een mensgerichte aanpak hierin belangrijk, waarbij ook aandacht nodig is voor de context.

Hoe houd ik mezelf fit tijdens het thuiswerken?

Ik vind het heerlijk om, waar mogelijk, een stuk buiten te lopen. Een frisse neus waarbij je niet alleen fysiek in beweging komt, maar ook mentaal het hoofd leegmaakt. In mijn vrije tijd hou ik ervan om actief bezig te zijn. Als Bourgondiër pur sang is het goed om in beweging te blijven.

Vrije tijd

In mijn vrije tijd ben ik graag samen met vrienden en familie. Daarnaast hou ik van kunst, koken en lezen. Ik verdiep me graag in psychologische onderwerpen en ben nooit uitgeleerd.