Hallo allemaal!

Mijn naam is Marije de Vries en sinds mei 2021 ben ik betrokken bij ArboNext. Sinds april 2022 ben ik officieel bij ArboNext in dienst gekomen om het supportteam te versterken.

Achtergrond

Ik ben na het MBO gaan werken als administratief medewerker en daarna als medewerker P&O waardoor ik interesse kreeg in het HR-vak. Uiteindelijk heb ik in 2007 mijn HBO diploma Personeel & Arbeid gehaald. Daarna heb ik bij verschillende, nationale en internationale bedrijven gewerkt op de HR-afdeling. Ik heb daar alles gedaan in de loop der jaren. Van administratief tot advieswerk en casemanagement. Verzuim trok mij altijd al het meeste aan binnen het HR-vak. In 2017 ben ik me verder gaan specialiseren in Verzuim en heb ik mijn diploma Casemanager Regie op verzuim gehaald. Daarna heb ik met veel plezier een aantal jaar bij de zustermaatschappij van ArboNext, Be Suitable, gewerkt.

Mijn rol bij ArboNext

Als Support Medewerker Preventie & Verzuim ben ik de rechterhand van de verzuimcoach en bedrijfsarts. Onze aangesloten werkgevers hebben een vaste verzuimcoach die fungeert als sparringpartner op het gebied van preventie en (dreigend) verzuim. Om te zorgen dat de verzuimcoaches zich kunnen focussen op preventie en verzuimbegeleiding wordt de support medewerker ingezet. Door mijn vele kennis op administratief en HR gebied plus mijn ervaring als Casemanager kan ik op alle vlakken goed ondersteuning bieden zowel richting de verzuimcoach als werkgevers en de tussenpersoon.

Vrije tijd

Sinds corona is mijn vrijetijdsbesteding verandert maar niet minder leuk. Waar ik vroeger graag naar festivals, concerten, feestjes ging met vriendinnen doe ik nu meer (elektrisch) fietsen, wandelen, lekker eten met vriendinnen en familie, waaronder mijn zoon van 16, mijn vader en mijn vriend. Ik lees tegenwoordig ook graag. Daarbuiten probeer ik mooie foto’s te maken van alles en iedereen. De schoonheid van de wereld zien behoorde en behoort nog steeds wel tot mijn favorieten.