Maak kennis met Henri

Hoi, ik ben Henri Huisman en sinds 14 augustus werk ik als re-integratie specialist bij ArboNext. Ik krijg vaak de ludieke vraag of ik familie ben van Henny Huisman, maar dat is niet het geval.

Achtergrond

Vanuit mijn achtergrond in verzuimbegeleiding heb ik ervaring opgedaan als casemanager verzuim/verzuimconsultant. Ik haal energie uit het ondersteunen van werkgever en werknemer bij de re-integratie en alle vraagstukken die daarbij langskomen. Ik vind het belangrijk om van betekenis te kunnen zijn voor mijn medemens, daarom heb ik gekozen voor ArboNext.

Mijn rol bij ArboNext

Binnen ArboNext werk ik als verzuimcoach. Ik ben het aanspreekpunt voor de werknemers tijdens de verzuimbegeleiding. Ik heb contact met werknemer vanaf het moment van ziekmelding tot volledig herstel. Ik werk nauw samen met de bedrijfsarts. Binnen ArboNext werken we met korte lijnen. Ik vind het van belang om een re-integratietraject tot een succesvol einde te brengen.

Hoe houd ik mijzelf fit?

Ik probeer mijzelf fit te houden door zoveel mogelijk op de fiets (niet elektrisch) naar mijn werk te komen. Ik woon op circa 12 kilometer van mijn werk. Tijdens het fietsen kan ik mijn hoofd echt leeg maken. Door het fietsen naar mijn werk en op tijd naar bed te gaan begin ik met een fris hoofd aan mijn dag.

Vrije tijd

Ik ben getrouwd en ik besteed mijn vrije tijd samen met mijn vrouw en kat. Daarnaast vind ik het leuk om activiteiten te ondernemen met vrienden. Ik kijk graag naar sport en leuke series.