Wanneer kom je mij tegen?

Als relatiebeheerder kom je mij tegen wanneer je vragen en/of behoeften hebt met betrekking tot onze diverse pakketten en diensten. Of je nu op zoek bent naar specifieke details over onze services, een offerte wilt ontvangen voor een Risico-Inventarisatie en -Evaluatie (RI&E), of gewoon meer inzicht wilt in de brede scala aan mogelijkheden die we bieden, sta ik klaar om je te assisteren. Mijn doel is om jou heldere en uitgebreide informatie te verschaffen, zodat je weloverwogen beslissingen kunt nemen die perfect aansluiten bij wat jij nodig hebt. Voel je vrij om contact met me op te nemen voor alle informatie en hulp die je nodig hebt.

Achtergrond

Toen ik mijn opleiding toerisme had afgerond, ben ik veel gaan reizen. Hierna heb ik een tijdje gewerkt binnen de werving en selectie branche en later naar een functie als P&O-manager. De rode draad in mijn carrière is altijd de interactie met mensen geweest, wat naadloos leidde tot mijn huidige rol als relatiebeheerder.

Hoe houd ik mijzelf fit?

Ik ben de trotse metgezel van twee geweldig leuke honden, met wie ik dagelijks wandelingen maak. Als ik niet bezig ben met mijn harige vrienden, kun je me waarschijnlijk vinden op de mountainbike, of op het voetbalveld

Vrije tijd

Naast mijn hondenwandelingen, voetbal- en mountainbike-avonturen, waardeer ik ook quality time met vrienden op het terras. Sta ik altijd open voor een nieuw bordspelletje en ik ben altijd enthousiast om nieuwe kookcreaties uit te proberen.