Maak kennis met Camila

Hallo! Ik ben Camila Wassili en per 1 november 2022 versterk ik het team van ArboNext als junior verzuimcoach.

Wanneer kom je mij tegen?

In de beginfase van verzuim neem ik binnen 2 weken contact op met een verzuimende werknemer voor een re-integratiestart. In dit eerste gesprek luister ik naar de werknemer en brengen we de medische situatie in kaart. Daarnaast kijken we samen naar mogelijkheden (indien mogelijk) en wat de verwachte verzuimduur is. Hierbij werk ik nauw samen met de bedrijfsarts, in taakdelegatie, waarbij de bedrijfsarts altijd eindverantwoordelijk blijft.

Achtergrond

Vanuit mijn opleiding Toegepaste Psychologie (A&O) ben ik de werving en selectie kant opgegaan. Na een aantal jaren werkzaam te zijn geweest in recruitment en talentontwikkeling had ik behoefte aan meer verdieping binnen het Arbeid en Organisatie vakgebied. Doordat ik veel heb samengewerkt met HR-managers en van nature mensgericht ben, voelde de stap naar arbodienstverlening heel vertrouwd.

Hoe houd ik mijzelf fit tijdens het thuiswerken?

Sinds we meer thuis zijn gaan werken ben ik samen met mijn partner begonnen met tennissen. Onze tennisvereniging heeft alleen maar buitenbanen waardoor we het hele jaar door veel tijd buiten door kunnen brengen. Daarnaast ben ik nu ook regelmatig in de sportschool te vinden en maken we er thuis een sport van om nieuwe lekkere gezonde gerechten te koken.

Vrije tijd

In mijn vrije tijd houd ik van lezen, koken, tijd doorbrengen met familie en vrienden. Daarnaast zijn onze katten vaak onderwerp van mini fotoshoots en kijken mijn partner en ik regelmatig series en films.