Werken bij ArboNext

Steeds meer werkgevers sluiten zich aan bij ArboNext. Dus hebben we ook meer collega's nodig. Ben jij onze nieuwe collega waar wij op zoek naar zijn?

Supportmedewerker Preventie & Verzuim

ArboNext groeit hard en daarom zijn we op zoek naar een gedreven Support Medewerker die gaat meebouwen aan dé arbodienst voor het MKB! Krijg je energie van een organisatie in ontwikkeling? Ben je accuraat, klantgericht en in staat het overzicht te bewaren? En ben je (minimaal) 24 uur beschikbaar? Dan zijn we op zoek naar jou!

Bekijk de vacature

Junior Verzuimcoach 

Als Junior Verzuimcoach ben jij het vaste aanspreekpunt van werknemer en werkgever bij de re-integratiestart. Je fungeert als sparringpartner op het gebied van (dreigend) verzuim. Je coacht werknemer en werkgever bij het uitvoeren van het re-integratie advies.

Bekijk de vacature

Open sollicitatie

Ben jij geïnteresseerd in de arbodienstverlening en spreekt onze werkwijze jou aan? Wij zijn een groeiende organisatie en om die reden altijd op zoek naar nieuwe collega's. Lees hier verder met wie je contact kunt opnemen als je interesse hebt in een functie bij ArboNext.

Bekijk de vacature