Over ons

ArboNext is een zelfstandige entiteit en is onderdeel van Nedasco Verzekeringen. Nedasco heeft als doel om ondernemers succesvol te laten ondernemen. ArboNext is opgericht als arbodienst om ondernemers en werknemers optimaal te begeleiden bij de uitvoering van de Arbowet.

ArboNext is de arbodienst voor het MKB met een landelijke dekking. Wij helpen werkgevers met het bevorderen van de inzetbaarheid van werknemers. Door de privacy wetgeving is oplossingsgerichtheid vanuit een arbodienst belangrijk om werknemers structureel inzetbaar te houden. ArboNext is de belangrijke schakel tussen werkgever en werknemer. We zorgen voor duidelijke re-integratie adviezen en zekerheid over de wettelijke verplichtingen.

Certificering

ArboNext is door DNV-GL ISO 9001:2015 gecertificeerd en voldoet aan de gestelde eisen die opgenomen zijn in het Certificatieschema Arbodiensten. Met deze certificering laat ArboNext zien over een goed kwaliteitsmanagementsysteem te beschikken.

Downloads

Onze kernwaarden

Wij denken mee met de klant en samen verbeteren wij de arbo- en verzuimaanpak in het bedrijf.

De klant verwacht deskundigheid van een arbodienst. Wij luisteren en achterhalen gevoelens om de klant de zekerheid te geven die nodig is. Het behoud van gezondheid, werk en inkomen staat daarin centraal.

Wij doen meer dan de klant verwacht. Zoeken naar oplossingen binnen het wettelijke speelveld voor de klant.

Wij staan voor kwaliteit. Onze professionals zijn deskundig en de klant ziet dat terug in kwalitatief hoogwaardige dienstverlening.

Meer weten?