Maak kennis met Marjon

Hi, ik ben Marjon Gotthjalpesn-Holm en ik versterk het ArboNext team als Support Medewerker Preventie & Verzuim.

Wanneer kom je mij tegen?

Ik werk 3 dagen per week op de Berkenweg 7.

Achtergrond

Ik ben sinds 1979 werkzaam als apothekersassistente. Na bijna 20 jaar in de apotheek ben ik overgestapt naar een  re-integratie bedrijf waar ik 3 jaar op kantoor heb gewerkt. Daarna toch weer terug naar de apotheek om na 6 jaar bij GSK, een internationale farmaceut terecht te komen. Hier bijna 10 jaar gewerkt als Medical Assistant en Quality Assistant. Helaas door een reorganisatie verder moeten zoeken naar een nieuwe baan. Ik ben toen als stafmedewerker van de ziekenhuisapotheek Meander Medisch Centrum aan de slag gegaan. De inhoud van de functie bleek mij uiteindelijk geen energie meer te kunnen geven waardoor ik besloten heb te stoppen en rustig over een nieuwe uitdaging na te denken. Afgelopen december kwam ArboNext in beeld toen ik op Indeed rondkeek.

Hoe houd ik mijzelf fit?

Samen met mijn man probeer ik 2 tot 3 keer per week hard te lopen. Dit proberen we ook tijdens vakanties vol te houden. Door voetblessure moet ik weer langzaam opbouwen. Verder fiets ik zoveel mogelijk, ook naar kantoor kom ik op de fiets en zal alleen met zeer slecht weer de bus pakken.

Vrije tijd

Ik heb 2 volwassen kinderen die al enige tijd niet meer thuis wonen. Ik houd van klussen in en rond het huis en doe dat ook regelmatig bij onze kinderen. Rond oktober hopen wij een nieuw huis opgeleverd te krijgen dus daar gaan we onze vrije tijd wel mee vullen. Lezen doe ik ook graag, ik ben een grote fan van de buiten boekenkast bij het wijkcentrum maar ook mijn E-Reader is altijd binnen handbereik, zeker op vakanties. In het weekend gaan we graag op bezoek bij familie & vrienden en ontvangen die uiteraard ook gezellig thuis.